Volg ons

 

 

Via meerdere kanalen houden wij je graag op de hoogte. Volg de voortgang van Brineys op de manier die jou past.

Social media

 

Voor de meest belangrijke updates en de dagelijkse gang van zaken van Brineys ben je op Instagram en Facebook aan het juiste adres. Ben je ook geïnteresseerd in achtergrond verhalen en het onderzoek dat wij doen om het project te laten slagen, dan kun je ons volgen op LinkedIn.

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

De serie: 'The story of Brineys'

 

Via de serie brengen wij het Brineys verhaal in beeld. In de eerste episode schuif je bij ons aan tafel om meer te weten te komen over het Brineys plan.

Daarnaast komen de motivaties van het Brineys team aan bod en zie je ons aan het werk terwijl wij een prototype aan het maken zijn.

 

De volgende episode staat gepland in de winter van 2021.

Brineys Podcast: 'Water, het is toch niet normaal'

 

Water, het is toch niet normaal. Want, hoe normaal het soms ook voor ons lijkt in Nederland, het hebben van water is voor meer dan 2 miljard mensen op de wereld geen uitgemaakte zaak. In de podcast zoomen Stefan en Kas op een toegankelijke manier in op waterschaarste, de techniek om van zeewater drinkwater en zout te maken en het team achter Brineys.

Première van de eerste aflevering vond plaats op 27 oktober 2020 op Spotify! Tieko, een geïnteresseerde in het Brineys project, interviewt Stefan en Kas in deze eerste aflevering over het ontstaan van Brineys en de doelen die wij hebben.

Brineys on Tour

 

Het Brineys team vertelt graag hun verhaal. Dit kan in de vorm van een presentatie of workshop waarmee wij anderen willen inspireren. Tegelijkertijd worden wij graag zelf geïnspireerd.

 

Daarom gaan wij met 'Brineys on Tour', wij zoeken contact met anderen en staan er ook voor open zelf benaderd te worden.