Het Brineys Team

 

Stefan Brouwer                  

Stefan is de atypische ingenieur die hier ooit mee begonnen is. Toen het idee van Brineys ontstaan is, wist hij met zijn enthousiasme mensen te inspireren en overtuigen waar hij in gelooft. Zo zal Stefan nooit zeggen dat een probleem niet op te lossen is. Elk probleem heeft een oplossing, we hebben hem alleen niet altijd gevonden. Stefan gaat er voor dat iedereen zijn talenten in kan zetten om ervoor te zorgen de visie van Brineys uit te laten komen. Hij verbindt daarbij partners en stakeholders aan het team om Brineys onderdeel van een keten te maken. Verder draagt hij de verantwoordelijkheid voor sales en het bouwen van de eerste productielocatie in Kenia.

✆ +31 6 304 978 38

Kas van 't Loo                    

 

Kas vertrouwt er op dat er altijd een andere aanpak mogelijk is. Bij Brineys staat dit aan de basis van het ontwikkelde plan: Brineys benadert water schaarste op een andere manier dan gebruikelijk. In de master spatial engineering heeft Kas geleerd hoe je voor complexe ruimtelijke problemen concrete oplossingen kunt bedenken. Deze kennis zet hij dan ook graag in voor Brineys. Kas is creatief en strategisch, en ziet vaak oplossingen waar je niet zomaar aan denkt. Naast het bepalen van een goede locatie voor de drinkwater en zoutfabriek, is hij binnen Brineys verantwoordelijk voor de financiën, de positionering en de website.

✆ +31 6 104 394 27

WhatsApp Image 2021-04-21 at 20.19.03.jp

Maaike Kruijer

Maaike heeft een diploma Media vormgeving en is op dit moment bezig met de studie E-Commerce. Samen met een aantal klasgenoten heeft zij geholpen met het oprichten van de Brineys webshop. Tegenwoordig is zij onderdeel van het Sociaal mediateam binnen Brineys. Dit doet zijn samen met Maresa. Maaike is creatief en nauwkeurig. Ook is zij zelf in Kenia geweest. Mede hierdoor is zij maatschappelijk betrokken en zorgt zij voor doelgerichte marketing. Omdat zij al enige ervaring heeft in het onderhouden van sociale media voor verschillende bedrijven, streeft zij ernaar Brineys online een groot succes te laten worden.

Hari.jpg

Hari Subbish Kumar Subramanian               

Hari heeft een master in sustainable energy technology. Omdat hij in zijn kindertijd waterschaarste heeft meegemaakt in India, is hij ontzettend gemotiveerd iets te gaan doen aan waterschaarste met behulp van innovatieve, duurzame technieken. Hari’s oog voor detail, zijn planningsvaardigheden en zijn vriendelijkheid maken hem een onmisbaar lid van het Brineys team. Hari is verantwoordelijk voor de hygiëne code en reglementen die komen kijken bij het produceren van zout. Daarnaast helpt hij mee met het ontwerp van de technische installatie voor het produceren van drinkwater.

Jasper van Asselt                                       

 

Jasper wil graag de wereldwijde duurzame ontwikkeling versnellen en naar een niveau brengen waar toekomstige generaties, zowel mens als natuur, kunnen blijven floreren op deze planeet. Brineys faciliteert dit doel voor hem, doordat Brineys bijdraagt aan de oplossing voor het wereldwijde waterschaarsteprobleem op een duurzame en circulaire manier. Jasper heeft een open en vriendelijke houding en is vaak benieuwd naar nieuwe ideeën en gedachten. Door jarenlange ervaring op de boerderij heeft Jasper praktische vaardigheden ontwikkeld en is hij binnen Brineys verantwoordelijk voor de productie van zout en van drinkwater.

WhatsApp Image 2021-04-21 at 20.19.02.jp

Maresa Hamer

Maresa zit helemaal in de marketing wereld. Op dit moment volgt zij de opleiding Marketing en Communicatie waar zij het erg naar haar zin heeft. Voorlopig is zij ook nog niet klaar met studeren. Op de planning staat om hierna de community creative marketing & sales te gaan studeren. Voor Brineys beheren Maaike en Maresa op dit moment de social media accounts. Zij zorgen ervoor dat jullie van alles up-to-date blijven via de social media accounts van Brineys. Blijf ons daarom vooral volgen. Maresa vind het ontzettend leuk om op deze manier bezig te zijn met Brineys en daarmee Brineys tot een succes te brengen. Dit doet Maresa met veel plezier.

Logo.png

Ambassadeurs

Het Brineys team wordt versterkt door een flink aantal ambassadeurs. Wereldwijde waterschaarste kan niet opgelost worden door een kleine groep mensen alleen. Wil jij daarom ons team versterken of meedenken? Neem dan contact met ons op.