Help mee

Waterschaarste oplossen kunnen wij niet alleen. Daar zijn meer organisaties, projecten en mensen voor nodig dan Brineys. Brineys krijgt hulp van een handvol adviseurs en is daarnaast in gesprek met organisaties over hoe Brineys een succesvol project kan worden.

 

Wil jij ook op een manier Brineys helpen? Stuur ons een bericht via het contact formulier of benader het Brineys team.

Vacatures

Stagiair

 

Brineys bestaat uit een team enthousiaste, jonge mensen. Voor een stagiair (m/v) is alle ruimte om mee te helpen om van Brineys een succes te maken. Studeer jij commerciële economie, communicatie, industrieel product ontwerpen, werktuigbouwkunde of logistiek management, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over een passende stageopdracht die jou verder kan helpen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook als jij een studie volgt die misschien niet direct lijkt aan te sluiten, zijn wij bereid een gesprek met je aan te gaan om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. 

Interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar Stefan Brouwer (stefan.brouwer@brineys.nl).